Termosul de mentinere electrozi Esab PK1 este un accesoriu de sudura utilizat pentru mentinerea la temperatura (stocare) a electrozilor, in vederea impiedicarii absorbtiei de umiditate, dupa ce acestia au fost in prealabil uscati.
Alte caracteristici ale termosului de mentinere electrozi Esab PK1:
- Durata de stocare este de: 6-7 ore
- Electrozii se introduc in cuptor fara ambalaj
- Calitate ridicata, certificata ISO 9001
- Construit in conformitate cu normele: EN 60335-1, 292-1, 292-2+A1 si directivele EEC: 73/23, 93/68, 89/392, 91/368, 93/44.
Detalii tehnice:
- Tensiunea de alimentare: 220 V
- Numar Faze: 1F
- Temperatura maxima de mentinere: 100 °C
- Capacitate: 1,5 pachete (aproximativ 9 kg)
- Dimensiuni(HxD): 610 x 225 mm
- Greutate: 6,0 kg
FISE MANUALE CATALOAGE:
Rasfoieste AICI manual de sudare, reparatii si reconditionari
Coomanda pe WhatsApp (iti facem comada si tu-o trimitem spre aprobare).
Comanda de pe site fara cont
Comanda facandu-ti cont pe site (clik AICI pentru inregistrare)
Observatie: Daca nu te descurci iti facem noi cont si de fiecare data cand ne transmiti comanda pe whatsapp, pe formularul de contact (clik AICI) si-ti trimitem sa vezi comanda in forma finala
1. Vei primi DISCOUNT (fix/variabil)
2. Vei primi PUNCTE BONUS aferent fiecarei comenzi putandu-le folosi la urmatoarele comenzi (valabilitate puncte bonus 60 de zile calendaristice de la data primirii)
️3. Ai acces la istoricul comenzilor
4. Vei primi notificari pentru LICHIDARI DE STOC
5. Vei primii notificari de PROMOTII
6. La abonare la NEWSLETTER primesti CADOU 5 EUR0
7. Beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT
1. Telefonic 0371 783 390 sau 0728 015 290 (este si numar de whatsapp)
2. Mesaj pe WhatsApp (aplicatia in partea de jos stanga a site)
3. Folosind aplicatia Mail (aplicatie pe desktop in partea de jos dreapta) sau Mesaj (aplicatie pe telefon in partea de jos dreapta a site)
3. Direct de pe pagina produsului dand clik pe semnul intrebarii (avantaj nu trebuie specificat produsul doar soliciti pret si cantite)
4. Foloseste formularul de contact (clik AICI)